Voor organisaties

Met zachtheid en scherpte zie ik veel van jou

Voor organisaties

Teamcoaching

Meer inzicht in de onderstroom in het team geeft jou en je teamgenoten een frisse blik op het functioneren van jouw team en op bestaande gedragspatronen. Breng jouw team een stap verder naar betere samenwerking, relaties en communicatie en effectievere resultaten door een teamcoachingstraject.

Individuele coaching

Met individuele coaching kun je werken aan het bereiken van een betere balans tussen werk en privé maar ook tussen leiding geven en leiding ontvangen, krijg je meer inzicht in je kwaliteiten en valkuilen en hoe je daar in het dagelijks leven beter gebruik van kunt maken. Je kunt effectiever leren communiceren en beter leren omgaan met weerstanden uit je omgeving.

Leer jezelf beter kennen: raak je meer bewust over hoe je jezelf aantreft nu het in leven, waar je tegenaan loopt en wat je in de toekomst wilt. Ontwikkel je persoonlijk leiderschap! Geef jezelf meer richting wanneer je behoefte hebt aan loopbaancoaching of heroriëntatie op het werk.

Intervisiebegeleiding

Onder mijn begeleiding kunnen jij en je team- of studiegenoten via casuïstiek en eigen inbreng met en van elkaar leren in traineeships, leiderschapsprogramma’s en teams. Dit leidt tot een grotere persoonlijke en teameffectiviteit.

Wat zeggen anderen over mij

Teamcoaching

“Ze heeft alle zaken benoemd of de revue laten passeren die speelden in het team , zonder dat iemand zich aangevallen voelde . Het is een zeer opbouwende middag geweest. Erg waardevol voor mij persoonlijk en voor het team.”

CV ZGA

Carla Verstraten

Fysiotherapeut Zorggroep Apeldoorn

Intervisie

“Kim weet vaak net die ene extra vraag te stellen om meer los te krijgen en creëert zo meer diepgang in de intervisies. Kim geeft je enerzijds handvatten om je in je casuïstiek verder te helpen maar zal ook een gericht advies geven als je er zelf niet verder in komt.”

Roald Gerritse MyBrand

Roald Gerritse

SAP Projectmanager by myBrand

Teamcoaching

“Kim betrok iedereen erbij zonder mensen te vergeten en zonder oordeel. Kim gaf mij een veilig en vertrouwd gevoel. “

Anonieme deelnemer

Anonieme deelnemer

Deelnemer teamcoaching traject

Procesbegeleiding en mediation

Conflictbemiddeling voor twee medewerkers/collega’s, of leidinggevende en medewerker.
Ook in de vorm van procesbegeleiding: twee of meer partijen of organisaties bij elkaar brengen om de samenwerking weer vlot te trekken.

Profile Dynamics drijfverenanalyses

Jij, jouw team of jouw organisatie wil werken aan:

  • leidinggevende vaardigheden
  • communicatieve vaardigheden
  • samenwerking en effectiviteit in en van teams

Met behulp van Profile Dynamics drijfverenanalyses leer je in een kort tijdsbestek een nieuwe collectieve taal die het mogelijk maakt om waardenvrij te kijken naar de verschillende drijfveren van mensen. Door middel van zeven kleurentypes worden individuele en groepsdynamieken eenvoudiger te benoemen en bespreekbaar gemaakt. Van daaruit kun je je eigen competenties ontwikkelen en die van je team. Hierdoor bereik je meer effectiviteit.

Op basis van de drijfverenanalyse ontvang je een persoonlijk rapport en voor een team kun je hiervan een teamprofiel maken. Dit verschaft veel inzicht in gedrevenheden, weerstanden, energiegevers en energieverslinders. Het teamprofiel maakt de teamdynamica inzichtelijk.

Wat zeggen anderen over mij

Procesbegeleiding en Mediation

“Na mijn eerste ontmoeting met Kim kreeg ik meteen vertrouwd gevoel. Ze creëert een setting waarbij je je meteen volledig open stelt. Door de juiste maar ook confronterende vragen te stellen is Kim in staat om je als persoon te doorgronden en je vervolgens verder te helpen, zowel zakelijk als privé.”

Alexander Kooi testimonial

Alexander Kooi

Talent laten groeien

Procesbegeleiding en Mediation

“Kim voelde de groep erg goed aan. Zij kon de touwtjes laten vieren in een discussie maar op het juiste moment de leiding weer terugnemen. Gewoon echt helemaal super!!!”

Jacintha Kneefel

Jacintha Kneefel

Fysiotherapeut ZGA

Teamcoaching

Kim Reijntjes kan goed scherpte aanbrengen bij coachings-vragen. Tijdens mijn traineeship heb ik regelmatig met haar gewerkt. Aan het einde van een sessie kijk ik weer met een frisse blik naar mijn werk! Tijdens de coaching krijg je nieuwe handvaten aangereikt waar je weer een stap verder mee kunt.

Jeannette Smid

Fysiotherapeut ZGA