Referenties

Wat ze zeggen…

Coaching en training

Wat zeggen anderen over mij

Teamcoaching

“In gesprek zijn met Kim betekent dat er geen ontkomen aan is, ze vraagt door tot de essentie. Door op een vriendelijke wijze de juiste ondersteunende vragen te stellen weet Kim het gesprek op een punt te brengen waarbij details er niet meer toe doen en bijzaken niet meer relevant zijn. Door haar eigen werk- en levenservaring kan ze zich moeiteloos inleven en ook goed relativeren. Voor Kim is coaching een passie waarin je wordt meegenomen door de ervaringen op het gebied van zelfontwikkeling die ze met je deelt. Haar stijl is onderscheidend door het lage “zweef” gehalte met resultaat.”

Suzette van der Zanden

Suzette van de Zanden

Directeur Facilitair Bedrijf & Inkoop bij de Volksbank

Intervisie

“Kim is een heel prettig persoon om mee te spreken. Ze luistert en analyseert de situatie. Ze begrijpt de hulpvragen en geeft heldere adviezen. Ze weet de vinger op de zere plek te leggen en confronteert je met je eigen gedrag.”

Linda Kloekke

Linda Kloeke

Projectmanager officer Vitens

Coaching

“Kim is een heel waardevolle coach. Zij heeft de gave om de ander feilloos aan te voelen. Ze geeft rust en vertrouwen en zet je aan het denken. Waar zij vervolgens de juiste handvatten biedt en heldere tips geeft om dan ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Haar kracht zit in het echt luisteren en precies de goede vragen te stellen in combinatie met haar zakelijke en persoonlijke kennis en ervaringen. Kim werkt vanuit haar hart en is een zeer betrokken coach.”

Anonieme deelnemer

Cindy Tan

Deelnemer coaching traject

Intervisie

“Na mijn eerste ontmoeting met Kim als coach in het Leadership Development Pogram van Nyenrode kreeg ik meteen een vertrouwd gevoel. Door de verschillende sessies tijdens de intervisie creëert Kim een setting waarbij je je volledig openstelt.Door de juiste, maar ook confronterende vragen te stellen is Kim in staat je als persoon te doorgronden om je vervolgens verder te helpen zowel zakelijk als privé. Ik vind Kim een fijne coach waar ik mij al snel op mijn gemak voelde.”

Alexander Kooi testimonial

Alexander Kooi

Talent laten groeien

Intervisie

“Ik heb Kim mogen ervaren als coach in het Leadership Development Programma van Nyenrode. Kim weet vaak net die ene extra vraag te stellen om meer los te krijgen van de coachees en creëert zo meer diepgang in de intervisies.

Ze hanteert in de sessies verschillende werkvormen die erg verhelderend zijn. Kim geeft je enerzijds handvatten om jezelf in je casuïstiek verder te helpen, maar zal ook een gericht advies geven als je er zelf niet in verder komt.
Ik vind Kim een erg prettige, verhelderende coach!”

Roald Gerritse MyBrand

Roald Geritse

SAP Projectmanager by myBrand

Coaching

“Kim Reijntjes kan goed scherpte aanbrengen bij coachings-vragen. Tijdens mijn traineeship heb ik regelmatig met haar gewerkt. Aan het einde van een sessie kijk ik weer met een frisse blik naar mijn werk! Tijdens de coaching krijg je nieuwe handvaten aangereikt waar je weer een stap verder mee kunt.”

Sophia Rammelt vanuit Vitens

Sophia Rammelt

Vitens