Gebruik de spiegel

Kijk met lichtheid naar jezelf, humor relativeert

Over mij Kim Reijntjes

Mijn missie is om samen jou jouw groei en ontwikkeling te realiseren waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt, meer autonomie ervaart en nóg beter gaat functioneren. Groei en ontwikkeling realiseer je het meest in relaties: die met jezelf en die met anderen. Dat kan op het werk en in de liefdesrelatie. Dat is wat mij drijft als mens, en als coach en trainer. 

 

De veerkracht die ik voortdurend mag zien en mee-maken in het werk wat ik doe, is mijn grootste inspiratiebron. Mijn eigen veerkracht heb ik mogen ervaren door mijn bewogen levenspad. Ik ben geboren in Zuid-Korea en geadopteerd op mijn zesde. Ik weet van verlies en rouw omdat ik op jonge leeftijd zowel mijn biologische als adoptieouders heb verloren en later in mijn leven het overlijden van mijn partner heb meegemaakt. Daardoor heb ik bewust geluk leren kennen. Door contact te maken met mijn veerkracht beweeg ik mij, met gestrekte rug en opgeheven hoofd, licht door het leven. Dit is wat ik meebreng en toepas in mijn werk. Daarom is mijn logo een waterlelie; deze prachtige bloem staat voor “wedergeboorte”. 

 

Mijn jongvolwassen zonen Yannick en Thomas zie ik vol vertrouwen hun eigen levensweg bewandelen. Daar ben ik trots op! Als het even kan, sta ik op de tennisbaan: frisse lucht happen en buitenspelen. Ik voel mij “rijk” met de dierbare vriendschappen in mijn leven.

Opleiding en expertise

Na afronding van de HBO opleiding Personeel en Arbeid ben ik gaan werken in het HR vak. Vanaf 2007 ben ik mij gaan specialiseren in het coach- en trainingsvak door middel van verschillende opleidingen: groepsdynamica, coaching, professionele communicatie met de onderdelen Transactionele Analyse, NLP en systemisch werken, Profile Dynamics drijfverenanalyses, mediation en Emotional Focussed Therapy.